IES CLOT DEL MORO

Activitats generals

Xerrada de la Protectora d'Animals

( 2 Votes ) 

 Avui dijous, els alumnes de l'IES Clot del Moro han gaudit d'una xerrada de la protectora d'animals i de la companyia d'algunes de les seves mascotes.

Llegeix més...

Casting a L'IES Clot del Moro

( 5 Votes ) 

La productora Olivera Films realitzarà el seu tercer llargmetratge de ficció anomenat LA MADRE. El personatge protagonista és un xic adolescent. A continuació us informem dels detalls:

Busquen xics entre 13 i 17 anys aproximadament, amb una alçada menor a 1,69 m. i prim. No cal experiència prèvia.

LA MADRE es rodarà a València durant 5 setmanes a partir del proper agost. Un cop seleccionat el protagonista del film (finals de maig), es començaran els assajos previstos per a juny i juliol.

Realitzaran unes proves a manera de càsting que consistiran en una entrevista entre Alberto Morais (Director de la pel·lícula) i el xic.

El material gravat durant el càsting únicament serà utilitzat a efectes de la selecció del protagonista de la pel·lícula i no tindrà cap difusió. Els pares i alumnes rebran en el moment tota la informació que desitgen per part de la productora.

El protagonista seleccionat per treballar en la pel·lícula cobra un sou pel seu treball en la mateixa.
Si esteu interessats a participar en les proves de selecció que es realitzaran a Sagunt, veniu un d'aquests dos dies amb la sol·licitud del final del full emplenat per lliurar-la al càsting:
Divendres 17 abril de 16: 00-18: 30 h. en IES Clot del Moro (Part. Clot del Moro, Sagunt)

cartel casting la madre_17-18 abril.pdf 

carta presentacin casting la madre_17-18 abril.pdf

Presentació de L'ORIENTA

( 2 Votes ) 

Des de hui ja podeu accedir, sigau del curs que sigau, al PROGRAMA EL ORIENTA. Amb ell podreu accedir a informació actualitzada sobre els diferents estudis i titulacions, els diferents Batxillerats, Cicles Formatius, requisits que necessieu, notes de cort dels Graus Universitaris...

També podreu contestar uns questionaris que us guiaràn per les diferents opcions segons les vostres preferències.

El podreu trobar a l'enllaç d'Orientació de la pàgina d'inici del centre (dalt a la dreta) o  a la següent pàgina web: http://www.orientaline.es/?yafxb=42067

Animeu-vos a entrar!!!!!!!!

Llegeix més...

Escola de calor

( 12 Votes ) 

Aquest video ha sigut realitzat pels alumnes del Batxillerat Escènic del IES CLOT DEL MORO a la localitat de Sagunt (València), en protesta per les condicions en què s'estan impartint les classes donat l'inici tan primerenc d'aquest curs al 3 de Setembre...


Free Joomla Extensions

Ball per la Dona 2014

( 4 Votes ) 

Ball per celebrar el Dia de la Dona realitzat a l'IES Clot del Moro (Sagunt) l'any 2014


Free Joomla Extensions

Coneix l'IES Clot del Moro

( 4 Votes ) 


L’ IES Clot del Moro és un Centre Públic, ubicat en un entorn privilegiat i amb un ambient tranquil, que possibiliten l'estudi i la concentració. En els últims anys hem millorat les comunicacions i l’accés al nostre centre. A més del servei d'autobús per al nucli de Sagunt i l'enllaç amb el Port, hem aconseguit una línia que uneix les comarques de l'Alt Palància i la Baronia amb el nostre Centre.

L’IES Clot del Moro ha oferit durant dècades, a Sagunt i comarca, una oferta educativa variada i singular. El Clot s’ha convertit en un referent en ensenyament en valencià, que ofereix una oferta educativa fonamentada en una voluntat de millora contínua, amb l'objectiu de donar una formació integral als nostres alumnes, tant acadèmica com a personal. És un pont entre l'Educació Primària i la Universitat o la Formació Professional de Grau Mitjà i Superior.

Llegeix més...

Un any al Clot 2012-2013

( 5 Votes ) 

Activitats realitzades a l'Ies Clot del Moro-Sagunt- al llarg del curs 2012-2013


Free Joomla Extensions;

Estàs aquí:Inici Activitats generals

Flashmob 2012

Lipdub 2011

Un any al Clot 2012-13

Ball per la Dona 2014