IES CLOT DEL MORO

Departament d'Anglès

Viatge a Tábor

( 7 Votes ) 

Del 28 d'abril al 4 de maig un grup d'alumnes del programa plurilingüe de segon curs d'ESO, van viatjar a la ciutat de Tábor en la República Txeca com a part d'un projecte d'intercanvi. L'experiència va ser inoblidable, per això volem compartir amb vosaltres la galeria d'imatges amb tots els moments que vam viure allà.

 

Llegeix més...

Comenius "Who am I ?" Self-Portrait

( 2 Votes ) 

Alumnes de 1r d'ESO, dins del programa Comenius "Who am I?", Treballen a partir de l'autoretrat.

 

 

Campus Moragete

( 8 Votes ) 

Sí, ja sabem que la notícia és de fa dos mesos però es que les fotos i els vídeos han tardat molt en arribar al servidor, que estava molt lluny. Per fi hem rebut confirmació de google de que ja podem accedir a ells. Continueu llegint i trobareu els enllaços.

Llegeix més...

COMENIUS: Who am I?

( 1 Vote ) 

Aquest abril, fent coincidir la visita amb els Ludi Saguntini, venen els nostres socis Comenius de França, Anglaterra, Alemanya, República Txeca i Turquia. Ja portem dos cursos treballant conjuntament el tema de la identitat.


Free Joomla Extensions ***VIDEO PRESENTACIÓ****

Ací tenim alguns dels treballs que l'alumnat ha estat fent:


Free Joomla Extensions


Free Joomla Extensions


Free Joomla Extensions


Free Joomla Extensions


Free Joomla Extensions


Free Joomla Extensions


Free Joomla Extensions


Free Joomla Extensions


Free Joomla Extensions

Teachers at work - TILA Project

( 3 Votes ) 

El dimarts 28 de gener els professors Francesc Llopis, Merxe Gallego i Josep Montoro acudirem a Saarburg, Alemania, junt a Begoña Clavel, Barry Pennock i José Ramón Gómez Molina de la Universitat de València per a la reunió anual de seguiment del projecte. S'analitzà el desenrotllament de TILA a les universitats i centres de secundària durant tres densos dies de exigents sesions de treball, supervisats per Jozef Colpaert de la Commissió Europea. Els desafiaments que hem tingut s'han anat superant i esperem fer el mateix amb els que estan per vindre.

Ací teniu algunes fotos

I continuem fent camí des del Clot del Moro vers el futur (incert o potser no tant).

D'ací poc tindreu més fotos. Encara estem procesant-ne. a10

Students at work - TILA Project

( 5 Votes ) 

El desembre passat començàrem la fase de pilotatge que ha continuat fins la setmana passada. S'han fet 7 sessions de telecol.laboració, les quals han anat millorant en qualitat conforme hem anat resolent els problemes tècnics i logístics. Encara hi ha molt per resoldre. S'ha funcionat ja prou satisfactòriament en BigBlueButton, i els nostres xicons i xicones ja mouen els seus avatars pels entorns virtuals que compartim amb els alumnes dels altres instituts europeus. Esperem en breu resoldre també els freqüents problemes de veu per a iniciar les tasques que tenim previstes en Opensim, i obrir algun emparellament nou per aprofitar tot el tinglado que tenim montat a l'aula 1.16 Seu oficial til.lera.

Vos deixe alguna foto més. Segur que conegueu algú.

Excursió a Peníscola

( 4 Votes ) 

Estàs aquí:Inici Anglès

Flashmob 2012

Lipdub 2011

Un any al Clot 2012-13

Ball per la Dona 2014