IES CLOT DEL MORO

Departament de Matemàtiques

Concurs de fotografia matemàtica 2017

( 12 Votes ) 

Ja està ací el concurs d'enguany de fotografia matemàtica. Podeu participar tots: alumnes, pares, mares, personal docent i no docent... Teniu fins al dia 10 de març per a presentar-vos, ànim! Continueu llegint i trobareu les bases.

Llegeix més...

Lliga matemàtica 2016-2017

( 31 Votes ) 

Quarta jornada!

Llegeix més...

Campionat de Yavalath

( 11 Votes ) 

El passat 12 maig, dia internacional de les matemàtiques, el departament va celebrar-ho organitzant un campionat de Yavalath, un joc abstracte en el qual has de formar quatre en ratlla sense fer tres en ratlla. Van participar alumnes de 1r d'ESO fins a 1r de Batxillerat i el guanyador va ser Javier Chenovart de 3r B. Enhorabona! Ací teniu una galeria d'imatges de l'esdeveniment i el vídeo de la final.

 

Llegeix més...

Olimpiada Matemàtica i Concurs de Fotografia Matemàtica

( 4 Votes ) 

En el departamento de matemáticas, como en la mayoría de centros en los que se imparte secundaria, llevamos años participando en la olimpiada matemática, en estos momentos estamos preparando a dos alumnos de bachillerato que se presentarán la próxima semana a la primera fase de la olimpiada.  Además de esta, tenemos otras actividades como la “LLiga matemática” una competición matemática que pretende preparar a los alumnos de cara a las olimpiadas, y la cual se realiza a lo largo de todo el curso.

También realizamos en el 2º trimestre un concurso de fotografía matemática, que tiene muy buena acogida entre los alumnos del centro. Ambas actividades son premiadas al finalizar el curso. 

Estàs aquí:Inici Matemàtiques

Flashmob 2012

Lipdub 2011

Un any al Clot 2012-13

Ball per la Dona 2014